Loving Diversity VLC Loving Diversity VLC

02jun12:00AutigéneroOrgull CríticEvent Type :Formació

Detalles del evento

El proper dia 2 de juny, Zoe vindrà per presentar el seu llibre “AUTIGÉNERO. EL ESPECTRO DE LAS DISIDENCIAS: AUTISMO E IDENTIDADES TRANS”. Per a qui no li conega, Zoe es una persona xulíssima que dedica part del seu temps a fer activisme principalment des de dos dels eixos que li travessen, com a persona trans i dintre de l’espectre autista. Autigénere, en les seves paraules “parla de la intersecció entre les identitats autista i trans cercant plasmar quins reptes experimentem les persones que convivim amb aquesta intersecció a l’hora de desenvolupar les nostres identitats”.

Per a la presentació comptarem també amb Lai Covas, que, junt amb Zoe, conformen el col·Lectiu l’Argelaga, que es dedica, entre d’altres coses, a fer tallers i formacions sobre gènere i temàtica LGTBIQA*, així com de neurodivergències.

L’esdeveniment serà a l’Escola Meme, i coincidirà amb el Tatu Circus, que es celebrarà paral·lelament al CSOA L’Horta aquest mateix cap de setmana. Hem triat aquest lloc per a que siga proper i accessible, i així no vos tingau que perdre res!😙

Aquesta presentació està pensada per a persones adultes/joves i adolescents, però també pot ser per a tota mena de públic. Si voleu vindre amb gent petita està genial.

A la presentació podreu adquirir també el seu llibre 📖 és preferible que es pague en efectiu 🤗

📍 Escola Meme (C/ del poeta Ricard Sanmartí 17, Benimaclet)
🕐 12 H
🥕Hi haurà Llimonada i un poquet de picoteo, si voleu porteu el vostre tupper i podem dinar juntis! Link Loving

¿Cuándo es?

(Domingo) 12:00(GMT+02:00)

Organizer

Español