Loving Diversity VLC Loving Diversity VLC

19ene18:00Cinefòrum "Ara en Pantalla"Event Type :Audiovisual y Cine

Detalles del evento

Vos informem que el proper ARA EN pantalla serà el divendres 19 de gener a les 18:00h a El Bac @el_bac_valencia Espai d’art, política i cultura popular (C/ del Metge Esteve, 13).

Es realitzarà una breu presentació, després de la qual es projectarà la pel·lícula «El profesor Marston y las mujeres maravilla» i, per últim, es convidarà a les persones assistents a participar activament a un debat al voltant de la mateixa. Vos preguem puntualitat per no interrompre la dinàmica del cinefòrum.

Per poder tindre una previsió de la gent que vindrà i organitzar-nos, haureu d’enviar un correu a l’adreça araenpantalla@gmail.com per inscriure-vos a l’esdeveniment. Les places són limitades, podreu accedir a l’espai amb el correu de confirmació. Si teniu algun dubte o suggeriment, podeu escriure’ns a aquesta mateixa adreça de correu.

Com sempre, la perspectiva de gènere des del feminisme es dóna per descomptada i no és un aspecte a discutir o posar en dubte. Si tens reticències al respecte, és preferible no acudir a trobades proposades per aquesta associació. Link Loving

¿Cuándo es?

(Viernes) 18:00(GMT+01:00)

Organizer

Español