Loving Diversity VLC Loving Diversity VLC

18mayTodo el día16jun Revelando identidadesExposicióEvent Type :Exposición

Detalles del evento

Rambleta acollirà l’exposició «Revelando Identidades» del 18 de maig al 16 de juny. A través d’imatges creatives i evocadores, el projecte trenca estereotips, educa, sensibilitza i ens fa reflexionar sobre la identitat LGTBI+. En les imatges s’utilitzen tècniques de tractament digital avançades i acabats d’alta qualitat per a destacar la singularitat i la diversitat de la nostra societat.

Aquest projecte educatiu de fotografia de moda 📷 ha sigut realitzat per alumnat del cicle formatiu de grau superior d’“Iluminació, captació i tractament de la imatge”, del ciclo de “Vestuari a mesura i d’espectacles” i el del cicle d’“Estilisme i direcció de perruqueria” dels IES Veles e vents, El Cabanyal i CIPFP Ciutat de l’Aprenent, als que hem pogut acompanyar des de les primeres idees fins a aquest moment públic.

La inauguració de l’exposició serà el l 17 de maig, a les 19:30 h. Les entrades ja estan exhaurides però l’exposició podrà visitar-se 📌 en La @rambleta 🗓️ del 18 de maig al 16 de juny, en els següents horaris:
👉 De dimarts a divendres, de 16:15h a 19:45 h.
👉 Dissabtes i diumenges, des de 2 h abans de cada espectacle. Link Loving

¿Cuándo es?

Mayo 18 (Sábado) - Junio 16 (Domingo)(GMT+02:00)

Español