Loving Diversity VLC Loving Diversity VLC

25may10:00Taller de creació entorn de l'obra de Pepe mirallesEvent Type :Formació

Detalles del evento

«Sida social = arxiu social»
Tallers de creació entorn de l’obra de Pepe Miralles

L’obra de l’artista Pepe Miralles es caracteritza pel seu vincle amb la sensibilització sobre el VIH i l’estigma social que este comporta. La finalitat artística de crear imatges sobre la sida passa a un segon pla, centrant-se així en un treball actiu per a incidir en com es pensa sobre la sida i el VIH. Este taller pretén, així, no solament difondre l’obra de Pepe Miralles i el seu fons d’arxiu, depositat a l’Armari de la Memòria, sinó seguir la seua línia de treball, reflexionant entorn de la construcció d’este imaginari social.

Cada tercer diumenge de maig (este any, 19 de maig), a escala internacional, es duen a terme activitats relacionades amb la memòria i solidaritat amb les persones afectades pel vih/sida. Des de l’Armari de la Memòria, organitzem este taller, que tindrà lloc a les ciutats de Castelló, Alacant i València, en tres dates diferents al voltant d’este dia assenyalat.

📆Alacant: Dissabte, 18 de maig de 9.30 h a 13.00 h, Aula Miguel Hernández, 1r pis Edifici Canalejas, Seu Universitària Ciutat d’Alacant
📆Castelló: Dimarts, 21 de maig de 17.00 h a 20.30 h, La llotja del Cànem
📆València: Dissabte, 25 de maig de 10.00 h a 13.30 h, Centre Cultural La Nau – UV Link Loving

¿Cuándo es?

(Sábado) 10:00(GMT+02:00)

Español